Tarieven en vergoeding

Op deze pagina leest u meer informatie over de kosten van de consulten en de mogelijke vergoeding. MoveWell adviseert u om altijd eerst uw zorgverzekeraar te raadplegen voor meer informatie over de vergoedingen. Dit verschilt namelijk per zorgpolis.

Vergoeding Manuele therapie - Fysiotherapie – Rugrevalidatie – Oefentherapie

De manuele therapie, fysiotherapie, oefentherapie en rugrevalidatie worden veelal geheel vergoed uit de aanvullende verzekering. MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Indien u geen vergoeding heeft dan gelden de onderstaande tarieven.

Tarieven

Behandeling Tarief
Eerste consult Manuele therapie 52,- euro
Vervolg consult Manuele therapie 57,- euro
Eerste consult Fysiotherapie, Oefentherapie en Rugrevalidatie 52,- euro
Vervolg consult Fysiotherapie, Oefentherapie en Rugrevalidatie 42,- euro

Behandelingen gaan niet af van uw eigen risico

Manuele therapie en fysiotherapeutische zorg vallen niet in de basisverzekering. Maakt u gebruik van manuele therapie dan gaat dit niet af uw eigen risico!

Wanneer u met een chronische indicatie wordt behandeld door de manuele therapeut of fysiotherapeut, dan wordt dit vergoed vanuit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling. De eerste 20 behandelingen kunnen wederom vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Dit is geheel afhankelijk van uw zorgpolis. Wanneer u zonder chronische indicatie naar de manueel therapeut, dan wordt dit vergoed uit de aanvullende verzekering. Indien vragen heeft over tarieven of vergoedingen, neem contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.

Geen verwijzing van de huisarts nodig

Het is gebruikelijk dat een (huis)arts verwijst naar de manueel therapeut of fysiotherapeut, echter is het niet noodzakelijk. U kunt direct met ons contact opnemen en een afspraak maken. We staan voor u klaar, blijf niet met de pijn zitten! Maak eenvoudig online een afspraak of u kunt ons telefonisch bereiken op 035 760 06 48.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Praktijk MoveWell Hilversum?