Over MoveWell

MoveWell bevindt zich in het centrum van Hilversum en biedt een breed scala aan diensten, waaronder manuele therapie, fysiotherapie, oefentherapie, rugrevalidatie en meer. De kracht van onze praktijk ligt in de diversiteit aan specialisten die we in huis hebben. We zetten onze kennis en innovatieve oplossingen in om u te helpen.

De naam MoveWell is niet zomaar gekozen. Tijdens het ontwikkelen van de software voor MijnOefening ontstond de slogan ‘Move Well, Feel Better’! We hebben deze slogan omarmd en als praktijknaam gebruikt. Goed bewegen is immers essentieel voor herstel. Een positievere naam en oplossing voor uw klachten konden we ons niet voorstellen!

Manueel therapeut Hilversum

Manuele therapie biedt uitkomst voor rug- en nekklachten, maar kan ook oplossingen bieden voor andere problemen. Denk aan diverse bewegingsgerelateerde klachten zoals schouder-, elleboog-, enkelklachten, en meer. Manuele therapie is een wetenschappelijk onderbouwde en effectieve behandelmethode die snel resultaten oplevert.Lees meer over manuele therapie »

Rugcentrum MoveWell

MoveWell heeft een gespecialiseerd rugcentrum opgericht, waarbij onze unieke rugrevalidatie zich richt op de kleine, kwetsbare spieren van de onderrug. Een goede spierfunctie is cruciaal voor een gezonde rug! MoveWell biedt u een op maat gemaakte rugtraining, specifiek afgestemd op uw rugklachten.Lees meer »

Fysiotherapie MoveWell

De fysiotherapie bij MoveWell kan u ondersteunen bij alle klachten gerelateerd aan beweging. Voor meer informatie over onze fysiotherapie-afdeling kunt u ook terecht op onze andere website: www.fysiotherapiemovewell.nl. Hier vindt u onze specialisaties, zoals shockwave, echografie, kinderfysiotherapie en meer.Lees meer over onze fysiotherapie »
#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

MijnOefening

MoveWell heeft de afgelopen jaren samen met een omvangrijk team van ontwikkelaars MijnOefening gecreëerd. Op www.mijnoefening.nl kunnen via het online platform eenvoudig oefeningen en adviezen naar patiënten worden verzonden. Fysiotherapeuten in Nederland en België maken hier gebruik van. Uiteraard maakt MoveWell ook gebruik van MijnOefening. Hierdoor kunt u thuis uw oefeningen uitvoeren en uw voortgang bijhouden via de computer of app.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell?